Başhekim Op. Dr. Erhan Hüseyin CÖMERT’E Veda
29 Haziran 2021

ERHAN HOCA VEDA.jpg

Başhekim Op. Dr. Erhan Hüseyin CÖMERT’E Veda
Göle Devlet Hastanesi'nde 18 aydır, gerek Kadın Doğum Uzmanlığı gerekse Başhekim görevini ifa eden,
Op. Dr. Erhan Hüseyin Cömert, İstanbul Rumeli Üniversitesine Öğretim Görevlisi olarak,
ayrıca İstanbul Reyap Hastanesine de Kadım Doğum Uzmanı olarak görevlendirildiğinden, Göle Devlet Hastanesinden ayrıldı. Hastanemiz personelleri,
Başhekim Cömert onuruna, hemen hemen tüm çalışanların katılım sağladığı veda pikniği düzenledi.
Başhekim Cömert, Hastanemiz çalışanlarına yönelik yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık bir buçuk yıl severek görev yaptığım
Göle Devlet Hastanesinden Akademik kariyere devam etmek üzere ayrılmak zorunda kaldım.
Özellikle pandemi sürecinde her biriniz özverili bir şekilde çalıştınız,
tüm çalışanlar olarak, özel hastane zihniyetiyle hizmet etmeye gayret gösterdik.
Hastane çalışanlarının her bir ferdi bu zihniyetle hareket etti.
Bundan dolayı hepinize minnettarım. Görevli olduğum bu süre içerisinde ,240 doğum ve 350 ye yakın ameliyata imza attık.
Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü ve bürokrasi ile uyum için çalışmış olmamız, bizim elimizi güçlendirdi.
Buradan başta siz hastane çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerin ve Gölelilerin, İstanbul'da bir hemşerisinin olduğunu unutmayın.
Kapım her zaman sonuna kadar açık olacaktır. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.'' dedi.
Göle Devlet Hastanesi olarak Sayın Op. Dr. Erhan Hüseyin Cömert'e sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, yolunun açık olmasını temenni ederiz.