Göle Şehit ve Gaziler Derneği'nden Teşekkür Ziyareti
19 Şubat 2021

ŞEHİTLER DERNEĞİ TEŞEKKÜR.jpg

Göle Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan TATLI ve yönetim kurulu üyelerinden, Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Erhan Hüseyin CÖMERT’e teşekkür ziyareti.
Dernek Başkanı Adnan Tatlı’nın, ziyaret esnasın da yaptığı açıklama da, ‘’Sayın Başhekimimiz Erhan Hüseyin Cömert’e Derneğimize yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür eder, Özellikle pandemi sürecin de bizleri yalnız bırakmayıp,  dernek üyelerimizi süreçle ilgili bilgilendirmesi bizler için çok anlamlı ve değerliydi.  Ayrıca, Göle Devlet Hastanesi çalışanlarının, Şehit yakınlarının ve Gazilerimizin her zaman yanın da olmalarından dolayı da teşekkür ediyoruz.  Sayın Başhekim Erhan bey’in de kendisinin Gazi çocuğu olması bizler için de ayrı bir gurur kaynağıdır.’’ dedi.